18 Eylül 2017 Pazartesi

TEOG ve Türkiye'deki Eğitim Sistemi Üzerine Reel Yaklaşım

Yaşanmaz kıldılar bu memleketi.."oysa bu hasret bizim, bu sevda bizim" diyenlerden olduk biz her zaman. Şimdilik , biteceğine can-ı gönülden inandığım bu iğrenç zamanlar için:


Veli olmak deli olmayı getirdi ister istemez. En delirmiş , en bıkmış halimizle bile vazgeçmedik çocuklarımızdan. Biz, "varlığım Türk varlığına armağan olsun" diye harmanlanan nesiliz. Öyle kolay vazgeçmek yoook.


Biz vazgeçmedik vazgeçemedik ama çocuklarımızı motive etmek ve  yaşama-gerçeğe-geleceğe inandırmak o kadar da kolay olmayacak sanırım. Kırgın kalpleri, dönekliğin kitabını yazmış olanlara ne kadar direnecek hiç bilmiyorum. Ama sonuna kadar biz buradayız ve inancımız-mücadelemiz onlara da sirayet edecek..tüm kalbimle inanıyorum.

Neticede ; engel olamıyorsak eğlenelim bari. Gülümseyinn



7 yorum :

  1. Eğitim sisteminin içine -affedersin- ettiler, ha bir de sanki eden kendileri değilmiş gibi "Ay bu olmadı çok kötü ettik, değiştirelim, kaldıralım yeniden edelim.." diyorlar. Yaşasın deliler mutlular en azından:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mahvetmedikleri bişi söyle...herhangi bişi
      yok ki Müjde :-(

      Sil
  2. Klasik eğitim halleri... şunu getirelim, şunu götürelim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazık, çok yazık günde en az 10 defa söylediğimiz cümle oldu ..ne diyeyim :-(((

      Sil
  3. daha bu sabah ben de aynı konuda yazdım. düşündükçe başıma ağrılar giriyor. Ne olacak bu gidişatın sonu bilemiyorum:(

    YanıtlaSil
  4. Hah işte aynı dediğin gibi Kadriyem vallahi. Tepemize bir huni takmak lazım artık :(

    YanıtlaSil